Tunnbröd

Förrätt

Alla varor ska vara ekologiska och närproducerade så långt det går!


4 port


1 dl mjölk

2 ¾  dl mjöl

½ tsk salt


Blanda ingredienserna i en bunke och knåda till en fast och smidig deg.

Dela degen i 4 delar och kavla ut tunna runda bitar.

Stek på ganska hög värme i en helt torr panna. Servera medan bröden fortfarande är lite ljumna.

Alla varor ska vara ekologiska och närproducerade så långt det går!

Yoghurtröra

1 dl hackade svenska

2 dl turkisk yoghurt

1 liten rödlök

1-2 msk persilja

valnötter

Salt och peppar


Rosta nötterna i lite rapsolja i en stekpanna. Låt dem svalna. Blanda med yoghurten.

Hacka rödlöken och rör ner i såsen, hacka persilja och tillsätt den, salt och peppar. Rör om.

Lägg en klick yoghurtröra på ett tunnbröd och bred över mitten. Rulla ihop och lägg skarven neråt. Dekorera med ytterligare hackad persilja.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0