Innehåll

Inledning

Varför är det bra att äta ekologiskt?

Varför närproducerat?

Antingen eko eller närproducerat

Kyl och frys

Mejeriprodukter och sopor

Miljömärkningar

Saltå Kvarn

Bondens marknad

Årstidernas erbjudanden

Vår

Vårrecept

- Rostade rödbetor och äpplen
- Getostgratinerad gulbeta
- Tunnbröd
- Grön potatispytt med mozzarella
- Falaffel
- Morotspizza
- Crêpes med äppelfyllning
- Flägerglass
- Morotskaka
Sommar

Sommarrecept

- Bruschetta
- Grönsaker med ärtdipp
- Sparris med bechamelsås
- Ängamat
- Pastastubbar
- Majskolvar
- Bärsallad med honungsyoghurt
- Smoothie
- Vaniljglass med jordgubbssås

Höst
Höstrecept

- Svampsoppa
- Fårost och mynta
- Kantarellpaj
- Tagliatelle med broccolistuvning
- Jordärtskocksoppa med blomkål
- Hemgjord tortellini
- Plommonpaj med marängtäcke
- Äppelpaj
- Lingoncheesecake
Vinter
Vinterrecept
- Potatis och purjolöksoppa
- Bröd med dipp
- Rödbetssallad
- Rotfruktslasagne
- Kidneybollar med rotfrukter i ugn
- Pannkakor
- Äppelkräm
- Kanel eller kardemummabullar
- Scones med äppelröra

(klicka på "April 2009" ifall du har svårt att hitta så hamnar alla inlägg i följd av varandra)


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0