Innehåll
Varför är det bra att äta ekologiskt?
Varför närproducerat?
Antingen eko eller närproducerat
Kyl och frys
Mejeriprodukter och sopor
Miljömärkningar
Saltå Kvarn
Årstidernas erbjudanden
Vår
Vårrecept
- Rostade rödbetor och äpplen
- Getostgratinerad gulbeta
- Tunnbröd
- Grön potatispytt med mozzarella
- Falaffel
- Morotspizza
- Crêpes med äppelfyllning
- Flägerglass
- Morotskaka
Sommar
Sommarrecept
- Bruschetta
- Grönsaker med ärtdipp
- Sparris med bechamelsås
- Ängamat
- Pastastubbar
- Majskolvar
- Bärsallad med honungsyoghurt
- Smoothie
- Vaniljglass med jordgubbssås
Höst
Höstrecept
- Svampsoppa
- Fårost och mynta
- Kantarellpaj
- Tagliatelle med broccolistuvning
- Jordärtskocksoppa med blomkål
- Hemgjord tortellini
- Plommonpaj med marängtäcke
- Äppelpaj
- Lingoncheesecake
Vinter
Vinterrecept
- Potatis och purjolöksoppa
- Bröd med dipp
- Rödbetssallad
- Rotfruktslasagne
- Kidneybollar med rotfrukter i ugn
- Pannkakor
- Äppelkräm
- Kanel eller kardemummabullar
- Scones med äppelröra
(klicka på "April 2009" ifall du har svårt att hitta så hamnar alla inlägg i följd av varandra)