Kantarellpaj

Förrätt

Alla varor ska vara ekologiska och närproducerade så långt det går!


 Pajdeg
2,5 dl vetemjöl
salt
125 g kallt smör/margarin
1-2 msk vatten.

  

Fyllning

1 liter kantareller

10 cm vit purjo

salt, peppar, paprikapulver, cayennepeppar

2 dl crème fraiche/ fil

2 ägg

½ dl klippt gräslök


Stek svamp med purjolök och krydda med salt, peppar och parikapulver mot slutet. Klä en pajform med deg och lägg i svampröran. Vispa ihop crème fraiche, gräslök, fil, ägg, salt och cayennepeppar och häll över svampen.


Grädda i 200°C i ca 35 min.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0