Pastastubbar

Varmrätt

Alla varor ska vara ekologiska och närproducerade så långt det går!


500 g färska lasangeplattor (se höstreceptet tagliatelle med broccolistuvning för pastarecept samt ingredienser)Alla varor ska vara ekologiska och närproducerade så långt det går!

1 zucchini

½ röd paprika

1 burk krossade tomater

Crème fraiche

Riven ost

Salt och peppar


Börja med pastadegen. Fräs sedan zucchini och paprika i en stekpanna, tillsätt de krossade tomaterna och crème fraishen. Skär under tiden pastadegen till lasagneplattorna i remsor, ungefär 5x20 cm. Rulla ihop pastaremsorna med hål i mitten och lägg dom i en ungsfast form, tätt så de inte rullar upp. Fyll rullarna med röran och strö över osten. Gratinera i 225°C i ca 15 minuter.

Servera gärna med sallad och tomater.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0