Bondens egen marknad

Bondens egen marknad

Ett bra val för dig som vill ha ekologiskt och närproducerat. Alla som vill sälja någonting på Bondens marknad måste hålla sig till vissa regler. Eftersom marknaden säljer närproducerade varor måste de vara odlade inom 250 km radie från marknaden. Det är ett säkert närproducerat och ekologiskt val, och du får även chans att prata direkt med odlaren av varorna du köper.


Alla som kommer till Bondens marknad kommer dit av samma anledning, vilket ger en trevlig stämning bland allt folk som promenerar mellan stånden. Dessa människor vill göra en insats för miljön och förbättra vår tillvaro. Det må vara en liten insats per person, men om alla tillsammans gör en liten insats blir den genast till en stor.

Tyvärr finns inte marknaden året om, så man får hålla utkik efter vilka datum den är öppen, information kan du få på deras hemsida: www.bondensegen.com


Även om du inte är ute efter att köpa massvis med varor på markanden rekommenderar vi starkt att ge den ett besök. Du kan som sagt få direktinformation genom att prata med bönderna, som gärna svarar på frågor. Dessutom kan du gå dit och provsmaka på många renodlade varor.


  



 


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0